ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ

 ΠΑΣΧΑ   2019

  4 ήμερη εκδρομή

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ

 

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  26/04/2019: Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00. Στάση για το πρωινό καφεδάκι μας στον ΙΣΘΜΟ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και μέσο της εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών – Πύργου φτάνουμε στη Κυλλήνη. Επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο MAJESTIC HOTEL & SPA 4* στη περιοχή Λαγανάς. Το βράδυ θα αναχωρήσουμε για να παρακολουθήσουμε τη περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Δείπνο και Διανυκτέρευση.

 

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ  27/04/2019: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε  για τη βόρεια πλευρά του νησιού. Πρώτη στάση θα είναι το Μοναστήρι της Παναγίας της Αναφωνήτριας, με το μεσαιωνικό πύργο στην είσοδο και το παρεκκλήσι της αγίας Αναστασίας. Παραμονή για να επισκεφτούμε τη Μονή. Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε το «σήμα κατατεθέν» του νησιού, γνωστό σε όλο τον κόσμο, το ΝΑΥΑΓΙΟ. Παραμονή για να θαυμάσουμε την αγρία ομορφιά του τοπίου και για να φωτογραφίσουμε το πλοίο. Το μεσημέρι θα μας βρει στο γραφικό λιμανάκι του Μακρύ Γιαλού όπου και θα έχουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Από εδώ, όσοι το επιθυμούν, μπορούν με καραβάκι να επισκεφτούν τις Μπλε σπηλιές (έξοδα ατομικά).  Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ αναχώρηση για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για την πατροπαράδοτη Μαγειρίτσα. (Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική) και Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ  28/04/2019: Χαρείτε τη μέρα στους χώρους του ξενοδοχείου. Πλούσιο μπουφέ από νωρίς το πρωί με μεζέδες,, ούζο και χορό καθώς θα ψήνουμε τον παραδοσιακό Οβελία. Γεύμα στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα βόλτα στο λόφο του ΣΤΡΑΝΗ, το μέρος όπου εμπνεύστηκε και έγραψε τον Εθνικό μας Ύμνο ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ  ΣΟΛΟΜΟΣ. Κατόπιν θα μεταβούμε στη γραφική Μπόχαλη, από όπου θα θαυμάσουμε πανοραμικά όλη τη πόλη της Ζακύνθου και θα πιούμε το καφεδάκι μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/04/2019: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τη πόλη της Ζακύνθου. Επίσκεψη στον Αγ. Διονύσιο και χρόνο ελεύθερο στη πόλη και στη πλατεία του Αγ. Μάρκου για βόλτα και ψώνια. Επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη και πορεία επιστροφής για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

 

Περιλαμβάνει:

  1. Τρείς διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο Α’ κατηγορίας σε δίκλινα δωμάτια με ατομικό μπάνιο.
  2. Τρία πρωινά και τρία βραδινά φαγητά στο ξενοδοχείο
  3. (ΡΕΒΕΓΙΟΝ) με ζωντανή μουσική
  4. Αναστάσιμο γεύμα
  5. Εισιτήρια καραβιού Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη
  6. Οι περιηγήσεις και οι εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα .
  7. Αρχηγός – Οδηγός
  8. Φ.Π.Α

 

Δεν περιλαμβάνει:

Είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία                                                

Φόρος διαμονής καταβάλλεται από τον πελάτη.                                                     

ΤΙΜΗ: 195€